+31 6 188 352 32 Klantenservice:  - Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 18:00
Nu GRATIS verzending binnen Nederland
No products in the cart.

Betaalmogelijkheden

 

Op Centerbikes.nl kun je op de volgende manieren betalen:

 

iDeal
Via iDeal betaal je met je eigen internetbankieren account. De betaling gebeurt via een beveiligde verbinding. Aankopen via Centerbikes.nl zijn dus 100% veilig!

Bankoverschrijving / Overboeking
Na je bestelling ontvang je een orderbevestiging, met daarin betalingsinstructies. De geplaatste order wordt verwerkt op het moment dat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Niet betaalde orders worden na 7 dagen geannuleerd.

Betaling onder rembours (Deze optie is tijdelijk uitgeschakeld)
Remboursbetalingen worden voldaan op het moment dat de zending bij jou aan de deur wordt aangeboden. Zo weet je zeker dat je pas betaalt op het moment dat je je pakket ontvangt. Voor een bestelling ‘Rembours’ wordt er € 12,- extra in rekening gebracht.

Betalen vanuit het buitenland

Voor een overboeking vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van de onderstaande gegevens. Houdt u er rekening mee dat het geld langer onderweg kan zijn?

 

Rekeninghouder: Centerbikes.nl

Bank: ABN AMRO

Stad: VENLO

IBAN: NL15 ABNA 0593629329

BIC:  ABNANL2A

 

De betaling iDeal op Centerbikes.nl worden uitgevoerd door onze betalingsdienst Mollie. Mollie is een van de grootste online betaalproviders van Nederland. U krijgt hiermee dan ook de zekerheid dat uw betaling wordt gedaan met een goed beveiligde verbinding en door een betrouwbare partij.