+31 6 188 352 32 Klantenservice:  - Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 18:00
Nu GRATIS verzending binnen Nederland
No products in the cart.

Over Ons

Een fiets.. Geen Nederlander kan zonder.. Maar een goede fiets kan een behoorlijke uitgave zijn..

Wij zijn een jonge en dynamisch webwinkel dat zich richt op het leveren van betaalbare kwaliteitsfietsen. Daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend fietsen waarin kwaliteit en betaalbaarheid mekaar vinden in mooie en moderne modellen.

Tevens vinden wij het belangrijk om online winkelen voor consumenten aangenaam  te maken en duurzame relaties met klanten op te bouwen.

Kinderen groeien zo hard, dat ze gemiddeld om de twee jaar toe aan een nieuwe fiets zijn. En als de fiets betaalbaar is profiteren gezinnen met jonge kinderen hiervan.

Centerbikes.nl is een landelijk en internationaal opererende webwinkel met een ruim assortiment aan kinderfietsen, meisjesfietsen, jongensfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, crossfietsen, mountainbikes, beachcruisers, moederfietsen en fietsaccessoires. In onze webwinkel vindt u kwaliteit voor de laagste prijs.

Naast scherpe prijzen vinden wij het van belang dat de klant veilig en betrouwbaar kan winkelen en dat op zijn vragen en klachten snel en juist wordt gereageerd.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarmee u de allerbeste prijs te kunnen geven, hebben wij geen showroom. De fietsen worden direct vanuit een centraal leverancier verzonden. Dus daarom hebben wij geen bezoekadres.

Mocht u ondanks alles niet tevreden zijn, dan vernemen wij dat graag van u.

 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens…

Geef een reactie